Sunday, 12 June 2011

Bestnye dok Terengganu

Tajuk tak menahan kan?? hahahah...
Semalam pegi makan ICT (Ikan Celup Tepung). Semua kedai penuh dengan pelancong.
Orang jauh datang ke Tganu untuk melancong but we're stuck here. Anyhow, it's still wonderful.
Sebab- sebabnya....
1. Boleh jamu mata dengan keindahan alam.
2. Tak ada shopping complex yang gah, jadi tak perlu shopping..jimat duit..hahaha
3. Di K. Terengganu tak ada wayang. Sama sebab dengan atas...jimat duit..
4. Makanan best- best..memang duit habis untuk makan.

Yang tak bestnya...
1. Barang basah mahal..kenapa? tak percaya?? percayalah..huhu..nanges..!!
2. Hujung minggu tak dapat gi mana- mana..tepi pantai je la..ataupun mydin mall kesayanganku...nanges jugak
3. Jauh dari kampung halaman..tapi tak pela...boleh nyanyi lagu salam perantauan bila raya (kalau tak dpt balik la) kalau dapat balik..nyanyi lagu balik kampung sudirman..hambek ko 7 jam lagu tu je..kalau tak feel jugak tak tau la..hahahah


Setakat ni tu je la.. sape- sape ada idea sila la sumbangkan di kotak comment eh??

Masa ni Iman Hafizi dalam perut lagi

No comments:

Post a comment